Sakura Fortune nyerőgép áttekintés

A Sakura Fortune nyerőgép egy új japán témájú nyerőgép a híres Quickspin szolgáltatótól. A látványos design, a felhasználóbarát kezelőfelület és a különböző játékfunkciók kombinációja ez a játék magas RTP-vel (gépi kifizetés – 96,61%) az online casino magyaroknak és közepes volatilitással. A paramétereknek ez a kombinációja érdekli a legtöbb szerencsejátékost. Ha ehhez hozzáadjuk az elérhető árak lenyűgöző választékát, akkor nyilvánvalóvá válik a gép népszerűsége a nagy játékosok körében az online kaszinókban.

How to play Sakura Fortune

A játékhoz a nyerőgép 5×4-es formátumú mezőt használnak. Az aktív vonalak száma 40, és ez a szám nem változik. A tét nagyságát azonban megváltoztathatod, és itt a fejlesztők különleges nagylelkűséggel tűntek ki. A játékos a tétet 10 és 20 000 érme között állíthatja be. A gombok vezérléséhez a gombokat az indításhoz és az automatikus üzemmódhoz használják. Az automatikus pörgetések aktiválásakor kiválaszthatja a kívánt összeget. Beállítások is rendelkezésre állnak a hang engedélyezéséhez / letiltásához és a pörgetések aktiválásához a Space billentyűvel.

Szimbólumok slot Fortune Sakura

A játék 9 tematikus szimbólumot használ. Az érmés képek 6 és 50 között növelik a vonalankénti tétet. A sárkányok és a jogdíj szimbólumok 12-400-szorosát fizetik ki.

Scatter

A Sakura Fortune nyerőgépen a scatter szimbólum a Bonus logó. Minden tárcsán megjelenik, és aktiválhatja a bónusz kört. Ez akkor történik, ha három vagy több ilyen kép jelenik meg egyszerre a képernyőn, egymás mellett elhelyezve bármelyik tárcsán (pl. 3,4 és 5). A szórás önmagában nem fizet.

Wild

A hercegnő képe, amely csak a három középső tárcsán jelenik meg, a Wild szerepét tölti be. Ez a szimbólum minden más szimbólumot helyettesít, beleértve a Scattert is. A Wild egytől négy cellát foglalhat el a dob magasságában. Ha pedig két ilyen teljes magasságú kép jelenik meg egyszerre a mezőn, a játékos minden egyes Wildhoz egy ingyenes újrapörgetést kap. Az ingyenes pörgetések addig folytatódnak, amíg új vadak jelennek meg.

Nyerő vonalak a gépben

A Sakura Fortune nyerőgépen 40 aktív vonal található. Számuk nem változik. A nyerő kombinációk akkor számítanak, ha ugyanazok a szimbólumok egy sorban vannak, balról jobbra haladva, az első tárcsától kezdve. Ha egynél több sor kombinációja egyezik, csak az egyiket fizetik ki.

Sakura Fortune bónusz kör

Három vagy több scatter egymás mellett történő megjelenése aktiválja a gép nyereményjátékát. Ez ingyenes pörgetésekből áll, amelyek száma kezdetben 7. Ha egy Wild jelenik meg a mezőn a freespinek során, akkor az biztosan a teljes magasságon átível. Ez a szimbólum ráadásul egy újabb ingyenes pörgetést ad, és a bónuszjáték végéig a helyén marad. 

Fontos megjegyezni, hogy a scatter szimbólum nem jelenik meg a freespins alatt. Ennek megfelelően itt nem lehet sokáig húzni. Ennek ellenére a nyerőgép igen komoly nyereményekkel kecsegtet. Különösen nagy nyereményt jelent a bónuszjátékban, ha az első pörgetés során a mezőn megjelenik mindhárom Wild. Ez gyakran előfordul, és hogy meggyőződj róla, most elindíthatod a játékot.